lördag 3 mars 2007

Angeltävling i Gissjön

Marika och Armida har härjat hela dan och tycker såklart att det är jättekul att vara på angeltävling. Tommy och Örjan verkar också väldigt nöjda. De tre herrarna skulle aldrig missa en angling, de är med varje år. Jag är minst sagt mör efter att ha gått fram å tillbaka på isen hela dan. Lillebror Anders njuter av varm choklad i vintersolen.









torsdag 1 mars 2007

Tjejerna på besök

Sarah, Mia, Åsa och Dirk var och hälsade på. Och självklart när Mia och Tommy är i farten så åkte Alfapetet fram.


Skoterträff i Hullsjön









Ida gör tummen upp för Tommys nya lack skoterhuven. Tommy och Emil är ute skotertur och sen passade jag och Emil att mysa i solen. Kolla in Tomas mössa i bakgrunden, det är Anna som har varit snäll och lånat ut den till honom.

Nöjda syskon


Linus och Ida är hemma hos oss och fikar.

Väntar på kolbullar






Nu när snön äntligen har kommit så har vi passat på att vara ute lite. Här är Emil och Ida när vi är och grillar, världens goaste ungar!! Tommy står och ska göra kolbullar, men först måste han bränna ur pannan. Tomas verkar uppskatta sin korv.

Bara 7 veckor kvar


Jag vet att de flesta av mina kompisar har sett min mage och jag är ju som sagt inte den mest mammiga typen i världen som tjatar om graviditeten i ur å skur. Men jag lägger ut en bild så kan ni som inte lyckades ta emot mitt MMS, Madde å Lina tex, oxå ta del av HELA magen! Är bara 7 veckor kvar men de som vet säger att det är nu den kan dra iväg... herregud hur ska det gå!! ;)

Trötta missar



Hej! Är äntligen igång med bloggen :) Ska uppdatera den så ofta jag kan. Börjar med att lägga ut bild på våra 2 katter Gumman å Rozzo. Mest för att se hur och om det fungerar :)